неділя, 9 лютого 2020 р.

Природоохоронна акція «Годівничка - 2020»



Природоохоронна  акція «Годівничка -  2020»

Зима завжди радує нас розмаїттям пернатих друзів. Як добре виходити зимового ранку на подвір’я і спостерігати за птахами: горобцями, дятлами, синичками, снігурями!
Важко взимку звірам, та не легше й птахам і тому ми повинні допомогти нашим меншим братам, пернатим, перезимувати.
З метою розширити і закріпити знання учнів про птахів, їх поведінку і спосіб життя, про роль і місце у природі, про значення у житті людини й у природі; поглибити знання учнів про зимуючих птахів нашої місцевості, екологічні зв’язки між ними та навколишнім середовищем; розвити інтерес, спостережливість і виховання у дітей бережного відношення та любові до природи. 
В період з 03.02.2020  по 07.02. 2020 р. в рамках природоохоронної акції «Годівничка» з учнями 2-Б класу ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2»  (кл. кер Балич М.І.) провели ряд заходів в захист пернатих зимувальників.

-         Виставка малюнків про зимівлю птахів




-         Проведено майстер-клас з виготовлення корисного печива для птахів (альтернатива годівничкам)








Для того щоб слухати і радіти щебетання птахів навесні, потрібно дбати про них взимку, а вони, в свою чергу, віддячать нам   чистими садами без шкідників


2 коментарі:

  1. As claimed by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh on average 42 pounds lighter than we do.

    (And really, it is not related to genetics or some secret diet and EVERYTHING related to "how" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", not "what"...

    TAP this link to see if this brief test can help you discover your real weight loss possibility

    ВідповістиВидалити
  2. Lucky Club Review - LuckyClub.live
    Lucky Club Review · Deposit/Withdrawal Methods · Bonuses · Promotions & Odds · Banking. Lucky Club luckyclub.live has become a very popular club in many countries,

    ВідповістиВидалити